Am nevoie de un server dedicat pentru web-site-ul meu

Ca proprietar al web site-ului Net, veți avea multe întrebări pentru a vă întreba dacă doriți ca website-ul dvs. să aibă succes. Cum va arăta web page-ul meu? Cum îmi voi servi cel mai bine publicul? Ce suggestion de conținut voi crea pentru publicul meu? Si asa mai departe.

Cu toate acestea, o întrebare care este de obicei trecute cu vederea este exact ce fel de internet hosting vei avea nevoie pentru website-ul tau. Cele două tipuri principale de găzduire pe treatment le veți alege între acestea sunt hostingul dedicat și dedicat. Mai jos vom arunca cu capul în ceea ce acestea sunt de fapt, astfel încât să puteți come to a decision dacă web site-ul dvs. va avea nevoie de un server dedicat, sau nu.

Ce este Shared Hosting?

Shared web hosting este una dintre cele mai puțin costisitoare forme de gazduire Net disponibile. În esență, partajați resursele serverului cu alte site-uri treatment utilizează același hardware.

Aceasta înseamnă că web page-ul dvs. folosește doar o parte din puterea și viteza wholeă a serverului. Care poate duce la scăderea performanței dacă alți clienți încep să utilizeze mai multe resurse de server. De exemplu, dacă aveți un web-site care a început să obțină o tonă de trafic, aceasta va scădea performanța altor site-uri de pe server.

Fiind eficiente din punctul de vedere al costurilor, aceasta este o opțiune comună pentru cei treatment au început deja sau sunt dornici să își păstreze website-urile mici. Cu toate acestea, dacă intenționați să creșteți web page-ul dvs. și să primiți cantități mari de trafic, atunci găzduirea dedicată ar putea fi o opțiune mai bună.

Server dedicat

Ce server dedicat este Gazduire Dedicata?

Gazduirea dedicata poate fi foarte avantajoasa pentru internet site-ul dvs., dar nu vine cu costuri crescute. Unele planuri dedicate de găzduire pot rula până în sute de dolari pe lună și de mai sus. Cu toate acestea, dacă sunteți într-un punct în care aveți nevoie de web hosting dedicat, atunci sperăm că website-ul dvs. este deja foarte profitabil.

Dedicat web hosting, în standard, oferă site-ul dvs. cu o securitate mai mare. Pe un server partajat, dacă partajați spațiul cu un web-site care nu practică măsuri de securitate solide, web page-ul dvs. poate fi, de asemenea, pus în pericol.

Gazdele dedicate vă oferă, de asemenea, mult mai mult Handle asupra mediului dvs. de găzduire. Acest lucru poate fi avantajos dacă aveți o natură mai tehnică, dar dacă nu sunteți, atunci vă recomandăm să utilizați un server dedicat care este echipat cu un personalized de asistență strong.

Caracteristicile suplimentare treatment vin echipate cu hosting dedicat includ o lărgime de bandă mai mare pentru un trafic sporit, împreună cu o mai mare flexibilitate pentru a crea un mediu suitable de găzduire pentru internet site-ul dvs. Web.

Scopul Gazduirii Dedicate
Gazduire dedicată există pentru a oferi un mediu de găzduire stabil, quick și personalizat pentru website-uri mai mari (sau web-site-uri treatment primesc mult trafic). Dacă ați început pe un prepare de găzduire partajat, dar acum primiți plângeri privind viteza de încărcare lentă, performanța site-ului și funcționalitatea, atunci este posibil să deal withți timp pentru a vă îmbunătăți mediul de găzduire.

Gazduirea dedicata poate fi, de asemenea, mai putin susceptibila la hacking si alte amenintari on-line, deoarece nu partajati serverul cu o gramada de web page-uri necunoscute.

Dacă doriți ca un web site treatment este mai speedy, mai fiabil și are mai multe funcții de securitate avansate, atunci ar putea fi momentul să facial areați update la o gazdă dedicată. Dacă sunteți fericit păstrând site-ul dvs. mic, cu niveluri minime de trafic, atunci un prepare de găzduire comun ar putea potrivi site-ul dvs. foarte bine. Indiferent de opțiunea pe treatment o alegeți, HostGator are planuri de găzduire pentru fiecare tip de proprietar al internet site-ului, toate susținute de uptime 99,nine% și o garanție de 45 de zile.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Am nevoie de un server dedicat pentru web-site-ul meu”

Leave a Reply

Gravatar